Antene anti-furt

Oferirea colecțiilor cu acces liber impune utilizarea unor soluții de securitate discrete pentru a le proteja. Arhitectura modernă a bibliotecilor contemporane, dar și stilul interioarelor din epocile trecute, necesită soluții care împreună cu eficiența lor înaltă se potrivesc perfect cu interiorul, nu perturbă armonia și subliniază unicitatea.

Resursele bibliotecii cu etichete RFID sunt protejate prin antenele anti-furt, situate în apropierea intrării/ieșirii. Aceste dispozitive detectează încercările neautorizate de sustragere a cărților protejate, iar atunci când detectează o astfel de încercare, informează personalul de securitate printr-un semnal acustic și vizual.

Antenele anti-furt ARFIDO se caracterizează printr-o eficiență ridicată obținută datorită electronicii digitale avansate și algoritmilor de detectare a interferențelor undelor radio. Distanța mare între antene oferă cititorilor libertatea de circulație în ambele direcții. Antenele sunt și un element preventiv discret, care semnalizează potențialilor hoți măsurile de precauție luate.

De asemenea, oferta ARFIDO include antene anti-furt cu tehnologie electromagnetică (EM), împreună cu etichetele de siguranță corespunzătoare.